De villa heeft een totale woonoppervlakte van circa 170 m˛ en heeft twee identieke woonlagen Het terras achter is half overdekt en ca.30 m˛ groot Er zijn twee woonlagen die verbonden zijn door een trap De garage is ruim genoeg voor 2 auto's Het terras achter is half overdekt en ca.30 m˛ groot Het terras achter is half overdekt en ca.30 m˛ groot Omheinde tuin met zwembad Omheinde tuin met zwembad Het zwembad is 50 m˛ groot 's Avonds kan het zwembad worden verlicht De bovenverdieping met een ruim en breed balkon heeft uitzicht op zee De benedenverdieping heeft uitzicht op de jeux de boules baan De benedenverdieping heeft uitzicht op de jeux de boules baan De villa ligt op 800 meter afstand van het zandstrand 'La Nartelle' Volledig gemeubileerd Volledig gemeubileerd De provencaalse keuken is van alle gemakken voorzien Volledig gemeubileerd

Locatie

De villa is gebouwd tegen een helling in het zeer rustige privédomein "Jasneuf" (± 50 villa's). Dit domein ligt aan de rand van Sainte-Maxime op 800 meter van het zandstrand "La Nartelle".

De golfbaan van Sainte-Maxime en het dorp bevinden zich op ongeveer 2 km van het domein.

In het dorp en langs het strand vindt u legio restaurants en barretjes. Vanuit de haven in het centrum vertrekken ieder half uur boten naar de haven in het hart van Saint-Tropez. Per auto kunnen mooie tochten door het achterland worden gemaakt.

Voor meer toeristische informatie over Sainte-Maxime kunt u terecht op Sainte-Maxime.com.

Sainte-Maxime is 1.325 km rijden vanaf Utrecht en 95 km van Nice Airport.